VORES FONDE

Fonde, afdelinger, produkter - kært barn har mange navne

Investeringsforeningen Great Dane har tre afdelinger eller fonde, som de alternativt benævnes. Det vil sige, at der under foreningen er tre forskellige porteføljer af værdipapirer, som man kan investere i, nemlig Globale Aktier, Europa Value og INDEX+.

Andre investeringsforeninger har typisk langt flere tilbud at vælge imellem. Det kan have både fordele og ulemper. Ulempen for investorerne er, at det kan være ualmindelig svært at overskue og vælge den forening, som passer bedst til risikotolerance og tidshorisont. Som forening er det omvendt smart, at man altid har en eller anden portefølje, som klarer sig godt, uanset hvilken vej vinden blæser.

Hos Great Dane er vi startet der, hvor vi mener, det er mest relevant for os at tilbyde gode og solide opsparingsprodukter, nemlig på globale og europæiske aktier. Samtidig vil vi kun tilbyde foreninger, der gør en forskel og tilfører noget nyt i form af aktivklassen, investeringsprocessen, strategien eller prissætningen. Der skal være akademisk og empirisk evidens for, at fonden har et godt udgangspunkt for at skabe et attraktivt afkast. Endelig skal det naturligvis være noget, vi har forstand på at drive. Ellers giver det slet ikke mening.

Find vores tre foreninger på fondsbørsen og hos Morningstar